top of page

Over ons

DK Bouwspecilialiteiten is een familiaal bedrijf dat meer dan 30 jaar geleden ontstaan is als groothandel in bouwstoffen. We specialiseren ons in werfmateriaal in alle verschillende takken van de bouwsector en dat maakt ons uniek! Laat dit nu net ons paradepaardje zijn en wat ons onderscheidt van andere groothandels in de wijde omgeving.

Dewalt machines
download.png

Uniconstruct is een coöperatieve groepering die een samenwerking heeft met verschillende professionele groothandels. Samen slaan ze de handen in elkaar om een zo kwalitatief mogelijk product mét advies aan de vakman te brengen tegen een scherpe prijs. U kunt via ons profiteren van jarenlange ervaring & expertise.

Jarenlange ervaring wordt met elkaar gedeeld. Zo is deze groepering rijk gevuld aan expertise en kennis. Een encyclopedie die door de vakman kan geraadpleegd worden om zijn tijd zo efficiënt mogelijk te besteden aan de kwaliteit en afwerking van zijn project.

Een tip of bemerking over een bepaald gegeven? Daar heeft Uniconstruct een luisterend oor voor! Want een nauwe communicatie en samenwerking met de klant op de werf is de sleutel tot het succes om het proces van opstart tot de afwerking in goede banen te leiden. Laat net dat het punt zijn dat ons onderscheid van andere winkels! 

Wilt u meer weten over Uniconstruct en onze producten? Klik hier!

bottom of page